BANDET

OM BANDET

Playlife har eksistert siden høsten 2001, og er i dag et av de mest brukte eventbandene i Norge. Bandets harde kjerne består av freelance-musikere basert i Oslo. Playlife spiller på klubber, festivaler og scener i hele Norge og har spilt for en hel rekke ulike firma. Bandet har besøkt mange små og større scener rundt omkring i landet – fra Kristiansand i sør til Svalbard i nord. I tillegg har Playlife gjort jobber på Malta, i Sverige, Danmark og på båtene som frakter festglade mennesker til norges naboland. Publikum fra Smuget og Lille i Oslo kjenner godt til Playlife fra flere år som fast husband.

PLAYLIFE ER:

Frode Vassel – vokal
Henning Mongstad – gitar
Stian Hansen – bass
Jørn Erik Gundhus – tangenter
Stig Værnes – trommer

PARTY OG EVENT

Repertoaret består av pop- og rockelåter fra 80-tallet og frem til i dag, blant annet låter av artister som Robbie Williams, Bruno Mars, Coldplay, Avicii, Kylie Minogue, Katy Perry, Phil Collins, A-ha og Bon Jovi – garantert noe for enhver smak.

Playlife er mer enn et klubb- og festivalband. Når en bedrift skal ha kick-off-party, sommerfest, julebord eller liknende, er ofte Playlife med på å gjøre festen til en spesiell happening. Siden bandmedlemmene har lang erfaring sammen og et stort og variert repertoar, vil kunden få en skreddersydd pakke til sitt arrangement. Bandet kan bookes med full lyd- og lysproduksjon dersom dette er ønskelig.

BACKING- OG HUSBAND

Playlife et populært backing- og husband og har lang og variert erfaring som backingband for artister, konferansierer og skuespillere.

Bandet har blant annet jobbet med Admiral P, Bertine Zetlitz, Staysman, Øivind Blunck, Marion Ravn, Dag Ingebrigtsen, Magnus Grønneberg, Bjarne Brøndbo, Lise Karlsnes, Agnete Saba (The BlackSheeps), Sandra Lyng, Ezzari, Atle Pettersen, Thomas Numme, Grethe Svensen, Knut Erik Østgård (Return), LidoLido, Yngvar Numme, Linn Skåber, Tommy Steine, Åsleik Engmark og Harald Rønneberg. Playlife kan også gjøre jingler og spesialtilpassede innslag under arrangementet.

VIVIAN SØRMELAND

Vivian medvirker sammen med Playlife på de aller fleste spillejobbene. Vivian Sørmeland skulle være et kjent fjes for de fleste. Playlife har gleden av å samarbeide med henne og har satt sammen et forrykende partyrepertoar med både Vivian og Frode som vokalister!

Musikkinteressen startet da hun som 9-åring vant en lokal talentiade, og ble etter det et årlig innslag på de lokale kulturmønstringene. Som 10-åring ble hun plukket ut som en av ti finalister i Barnas Grand Prix 96, og fikk som følge av dette opptre foran et stort publikum på Rådhusplassen i Oslo.

I 2006 meldte hun seg på Idol, hvor hun endte opp på tredjeplass, og har siden spilt konserter over hele Norge. Hun fikk også gleden av å være med på Beat for Beat på NRK og Grip Mikrofonen på Tv2, samt VG-liste showet som årlig holdes på Rådhusplassen, foran 100 000 tilskuere.

Skroll til toppen