blogg

 • Endelig spilling etter en lang pandemi

  Nedstengningen av Norge har ikke bare hatt store konsekvenser for musikere og andre kulturaktører, men også for publikum som har lengtet etter livemusikk, dans, fest, samhold og festival. Det var derfor en stor glede å medvirke på Breisjøfestivalen langt, langt, langt inne i fjellheimen. For en herlig festival, for en god stemning og for et …

  Endelig spilling etter en lang pandemi Les mer »


 • Playlife på Martins i Lillestrøm

  Lørdag 11. mars spilte Playlife på Martins i Lillestrøm. I løpet av året gjør vi drøssevis av partyjobber, komper artister og medvirker som band på ulike eventer og arrangementer rundt omkring i Norge. Vi gleder oss alltid til å gjøre klubbjobber og spillingen på Martins var virkelig supermoro. Her er en liten mobilvideo fra kvelden …

  Playlife på Martins i Lillestrøm Les mer »


 • Playlife med Marion Ravn og Magnus Grønneberg

  Playlife var husband på det store 20-årsjubileumet til SamSpar i Vikersund 13. februar. Vi hadde den glede å være backingband for Marion Ravn og Magnus Grønneberg. Her er en liten stemningsrapport fra arrangementet.


 • Partycruise på Stena Saga

  Fredag 31. mai og lørdag 1. juni spilte Playlife på partycruise på Stena Saga. Stena Line arrangerer ulike temacruise og denne helgen var det full fart og party på båten.


 • Playlife på facebook

  I anledning arbeidet med ny nettside har vi laget en ny og oppdatert facebookside facebook.com/playlifeband. Håper alle kan besøke oss der og/eller benytte knappen nederst på siden og trykke “liker”. Skriv gjerne en hilsen til oss! Til playlife på facebook


 • Dag Ingebrigtsen og Atle Pettersen

  Playlife har de siste årene spilt oftere og oftere for ulike artister. I februar hadde vi den glede og spille for Atle Pettersen og Dag Ingebrigtsen under et stort arrangement på Oslo Plaza.


 • Nye bilder

  Playlife har knipset nye bilder til promo, presse og lignende. De gamle bildene var utdaterte og bandet ønsket å fremstå ikke bare bra på scenen, men også på bilder. Stylist Cårejonny var hyret inn for å fikse sminke, hår og bekledning. Vivian hadde med seg kamera som knipset litt før og under photoshooten.


 • Singelfest

  Playlife ble i vinter vist på NRK i beste sendetid. I en av episodene av den norske dokumentarserien Sigrid søker kjæreste, var Sigrid på den store singelfesten til Sukker. På festen var det rundt 1000 håpefulle single personer som håpet å finne den store kjærligheten. Playlife var kveldens liveband.


Rull til toppen