blogg

 • Playlife julebord 2008

  Etter å ha spilt på en rekke julebord var det på tide å ha et eget Playlife julebord der vi feiret hverandre. Frode hadde lovet å lage skikkelig vestlands-julemat: Pinnekjøtt med alt tilbehør! 17. desember var det dekket til fest, pyntet til jul og jule-cd`en satt i steroanlegget.

  Les mer »


 • Playlife.no i nytt design!

  Mye har skjedd med Playlife i det siste og dette markeres med helt nye nettsider. Playlife.no har gjennomgått en stor ansiktsløftning. I dag 16. oktober gikk sidene fra å være i sort-hvitt til å bli nye fargerike sider. Like viktig er all informasjon, bilder og musikkeksempler på sidene som er blitt oppdatert.

  Les mer »


 • 80- og 90-talls party på Color Line

  Når har vi opplevd det også; å spille opp til party midt på lyse dagen. Men det ble party, det kom folk, det ble bølger, det ble stemning, det ble en halvtime i Sverige og vi var tilbake i Oslo igjen kl halv tolv!

  Les mer »


 • Spilling i Oslofjorden

  Vi ble invitert for andre år på rad ut i Oslofjorden på Escenic sin sommerfest. Å spille ute på båtdekk i fint sommervær midt på fjorden er en litt annen stemning enn inne på en trang klubb.

  Les mer »


 • Reiseskildring fra Svalbard

  PolarJazz har vært arrangert i ti år. Dette året var Playlife så heldige å få reise opp til verdens nordligeste musikkfestival som ligger 78° Nord. I år stod bl.a. Vidar Johnsen & Peter Nordberg, Kari Bremnes, Unni Wilhelmsen, Håvard Stubø Trio, Anders Aarum Kvartett og Julie Dahle Aagård på scenen.

  Les mer »


 • Playlife i Kirkenes

  Her en liten stemningsrapport fra et par av våre turer til klubben Ofelas i Kirkenes. To av turene var virkelig bevis på kontrasten i værforholdet “langt der oppe”. Den ene turen var i mars 2006 med full vinter og over 20 minusgrader, den andre var i august 2007 da det fortsatt var sol hele natten.

  Les mer »


Scroll to Top