Playlife i Kirkenes

Her en liten stemningsrapport fra et par av våre turer til klubben Ofelas i Kirkenes. To av turene var virkelig bevis på kontrasten i værforholdet “langt der oppe”. Den ene turen var i mars 2006 med full vinter og over 20 minusgrader, den andre var i august 2007 da det fortsatt var sol hele natten.


Vinter i Kirkenes

De to første bildene viser et vinterkaldt og snelagt Finmark. Selv om vi frøs fingrene av oss hver gang vi var ute i mer enn 28 sekund, så varmet den fantastiske gjestfriheten vi møtte der oppe. Det var utrulig moro å møte så mange hyggelige folk som tydelig satte pris på at vi underholdt med god partymusikk!

Og ja: det var topp med skikkelig kald vinter, hansker, luer, vintersko, snøskutere, pizzarestaurant med banan på pizzaen, nachspiel i ett eller annet hus med topp folk osv osv.

Legg merke til at gatenavnene står både på norsk og russisk! Litt artig for oss øst- og vestlendinger.
I Oslo er det litt annerledes der en kun skilter med både a og en ending når en kjører til Majorstua/Majorstuen.

Den andre turen

Den andre turen var under Kirkenesdagene 2007, helgen tredje og fjerde august. Gatene i byen var stappet av salgsboder som solgte alt fra duker og luer til buttons og lightere som man fikk støt fra.

Fredagen var Jørn Erik og Henning så heldige at de ble invitert til å spille på forestillingen BABA, et lokalt Abba tribute show. I front sto vokalistene Annelise S. Stenbakk og Wenche Riise.
Bandet besto i tillegg av Snorre Smørgrav (trommer) og Trond M. Nicholaisen (bass,vokal). En tipp topp kveld stappet fullt av folk!
Sanger som Dancing Queen, Mama Mia og Waterloo virket til å sette folk i skikkelig partyhumør.

Lørdagen var det duket for “Playlife-fest”! Vi spilte for et fulstappet Ofelas og sa som før: VI KOMMER GJERNE IGJEN!!

 

Det var veldig fasinerende at det var like lyst hele tiden; om dagen, om ettermiddagen, om kvelden, om natten og om morgenen.  Ja; det var sol hele tiden.

Stian er veldig fornøyd med å finne favoritt-kebab-sjappa si !!
Her er Henning sånn ca kl 5 om natta (morgenen)
Frode sånn ca kl 5 om natta (morgenen)
Frode sånn ca kl 5 samme natt

2 hendelser på “Playlife i Kirkenes”

  1. Hei! Ser ut som dokker hadde det koselig i Kirkenes, det va nu hvertfall veldig koselig å ha dokker der, bra musikk og topp stemning på Ofelas! Håpe dokker tar turen flere ganga, dokker e nu hjertelig velkommen! Og neste gang dokker e her ska æ sørge for å ha fri! Hilsen bartenderen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen