blogg

 • Playlife og Vengaboys på UKA

  UKA i Ås 2010 åpner G-helgen med G-yngre fredag 08.10! Vengaboys var store på 90-tallet. Fredag deler de scene med Playlife på festivalen UKA i Ås. Vengaboys har solgt mer enn 20 millioner plater og er kjente for landeplager som «Boom Boom Boom» og «We’re Going To Ibiza» For de som ikke lenger husker Vengaboys, …

  Playlife og Vengaboys på UKA Les mer »


 • Moteshow

  Klesbutikkene i Storbyen Kjøpesenter (Sarpsborg) inviterte 22. april sine VIP kunder til stort moteshow. Playlife ble plassert bakerst på catwalken og spilte under showet. Frode fikk prøve seg som “modell” sammen med modellene. Ikke hverdagskost å ha en drøss med mannekenger som statister under spillingen.


 • Cowboyfest

  Slik har folk aldri sett gutta i Playlife før. Bandet ble hyret inn og kledd opp i cowboykostyme for å underholde på Cowboyfest i februar. Vi sier vel ikke nei til å gå i cowboyhatt under et så strålende arrangement. På bilde til høgre ser dere Brokeback Mountain gutta Stig, Stian og Frode.


 • Pakkhuset i Farsund

  Pakkhuset arrangerte 5. desember et litt spesielt arrangement der Playlife var en del av pakken. Publikum betalte kr 450,- for å komme inn. Inngangspengene inkluderte enkel servering, fri bar hele kvelden og Playlife med Vivian på scenen. Dørene åpnet klokken 21.30, allerede kl 20 var det lang, lang kø for å sikre seg billett. Alt …

  Pakkhuset i Farsund Les mer »


 • Miniturné i Sverige

  Playlife var på en liten turné i Sverige i august og dette må selvsagt dokumenteres her blog´en. Torsdag 20. august var vi så heldige å mok en gang få spille for Mars Scandinavia. Veldig hyggelig å møte gjengen igjen og denne gangen opptre også med Vivian i bandet. På returen til Oslo stoppet vi i …

  Miniturné i Sverige Les mer »


 • Playlife i Fredrikstad Blad

  Playlife ble avbildet i Fredrikstad Blad då bandet besøkte Cafè Oscar første helgen i april. Trivelig å få være en del av østfolds uteliv. Vi gleder oss til å komme tilbake igjen til sommeren. Det er lite som slår bryggelivet i Fredrikstad midt på sommeren.


 • Playlife i Elkjøpkampanje

  Elkjøp bruker Playlife på sine kampanjeplakater for å reklamere for lyd. Dette må nesten dokumenteres her på Blog`en.  Her er litt bilder fra Elkjøp sitt stormarked i Sandvika.


 • Playlife julebord 2008

  Etter å ha spilt på en rekke julebord var det på tide å ha et eget Playlife julebord der vi feiret hverandre. Frode hadde lovet å lage skikkelig vestlands-julemat: Pinnekjøtt med alt tilbehør! 17. desember var det dekket til fest, pyntet til jul og jule-cd`en satt i steroanlegget.


Scroll to Top