Cowboyfest

Slik har folk aldri sett gutta i Playlife før. Bandet ble hyret inn og kledd opp i cowboykostyme for å underholde på Cowboyfest i februar. Vi sier vel ikke nei til å gå i cowboyhatt under et så strålende arrangement. På bilde til høgre ser dere Brokeback Mountain gutta Stig, Stian og Frode.


17. februar var det duket for fest på SAS-hotellet på Holbergsplass i Oslo. Egentlig skulle vi medvirke på cowboyfest før jul, men hele arrangementet ble flyttet. Det virket som om arrangørene hadde brukt tiden mellom opprinnelig dato for arrangementet og ny dato til å ordne med ekstra cowboy rekvisita. Lokalet var utstyrt med høyballer, hester og hus i tre, skilt til ulike avdelinger som saloon o.l.

Rodeo er en sport der mennesker håndterer utemmede dyr, som kvegokser og hester. Sporten oppsto i Spania og Mexico og har siden ekspandert til USA, Canada, Sør-Amerika, Australia og til slutt SAS-hotellet i Oslo. Det var en av de kvinnelige gjestene som trakterte oksen best i konkurransen.

2 hendelser på “Cowboyfest”

  1. No har eg venta nesten et heilt halvår, men ingen playlife har inntatt Trondheim mens eg har vært her.. Har dere ikkje Trondheimsplaner etter kvart då? 🙂

  2. Håkon Soldal

    Hei. Hadde ikke hørt dere før under privat arr. på Gardermoen 8. jan. Men ble virkelig imponert over driv og spilleglede! Det var en fryd å høre/se dere. Hilsen Håkon – amatør keyboardist – Trondheim

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen