Pakkhuset i Farsund

Pakkhuset arrangerte 5. desember et litt spesielt arrangement der Playlife var en del av pakken. Publikum betalte kr 450,- for å komme inn. Inngangspengene inkluderte enkel servering, fri bar hele kvelden og Playlife med Vivian på scenen. Dørene åpnet klokken 21.30, allerede kl 20 var det lang, lang kø for å sikre seg billett. Alt gikk ryddig og fint for seg, men i ettertid ble det en heftig diskusjon i Farsund Avis.


Vi i Playlife har aldri spilt på denne typen arrangement før og har heller aldri hørt om en slik måte å arrangere på. Tanken bak var enkel: Alle betalte en fast sum i inngangspenger og trengte ikke bruke et øre mer resten av kvelden. Siden arrangementet hadde 18 års aldersgrense, var spritservering forbeholdt baren i andre etasje. Pakkhuset hadde mange flere ansatte på jobb denne kvelden enn det som var vanlig en lørdag. De var namlig forberedt på lang kø og mye folk. Mye folk er ikke å forakte når en skal spille konsert.

Hele arrangementet gikk veldig rolig for seg. Selvsagt slo tanken oss at det kom til å bli mye fyll med “fri bar”. Men tror dette begrenset seg veldig siden folk kom ut tidlig uten å ha drukket på vorspiel tildligere på kvelden. De ansatte på Pakkhuset var påpasselige med serveringen og publikum fikk bare hente ut en og en enhet om gangen. Som band var det absolutt en stor glede å ha publikum allerede i første sett. Til vanlig drar folk ut på byen veldig sent og det er ofte ikke fullt hus før langt utpå natten.

At det skulle oppstå negative reaksjoner fra en annen pubeier i Farsund hadde vi vel ikke forventet. Men i ettertid har det vært en åpen diskusjon i lokalavisen.

Les hele saken HER

Pakkhuset
Frode og Henning hadde tidligere besøkt Pakkhuset med bandet PLUTO. De andre i bandet ble forberedt på at det kom til å bli en trivelig helg med spilling på en veldig spesiell scene. Det er vel ikke mange andre steder bandet står mange meter over publikum og spiller… Pakkhuset har nok den mest spesielle scenen vi noen gang har spilt på.

Tusen takk til Terje Ousdal for å ta i mot oss på en så hyggelig og profesjonell måte.

 

1 hendelser på “Pakkhuset i Farsund”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen