Miniturné i Sverige

Playlife var på en liten turné i Sverige i august og dette må selvsagt dokumenteres her blog´en. Torsdag 20. august var vi så heldige å mok en gang få spille for Mars Scandinavia. Veldig hyggelig å møte gjengen igjen og denne gangen opptre også med Vivian i bandet. På returen til Oslo stoppet vi i Stenungsund fra fredg til lørdag. Der spilte vi på det nye utestedet Harrys utover fredagsnatten.Torsdag 20. august
 var det rigget til partykonsert i det erverdige Örenäs Slott

Arrangementet var for sjokoladegiganten Mars Scandinavia som vi kjenner godt fra tidligere eventer. Det var utrolig hyggelig å nok en gang få lage feststemning for gjengen. Det skadet heller ikke å tibringe litt tid ved et slott langt inne i svenskeskogen.

Fredag 21. august kjørte vi tre timer mot Oslo til Stenungsund. Der var det annonsert partykonsert med Playlife på utestedet Harrys.

Selv om vi har gjort flere eventer i Sverige, var dette første gang vi spilte på klubb i nabolandet. Siden repertoaret består av internasjonale hits, håper vi at svenskene vil ha oss tilbake igjen for en litt lengre turnè.

 

Bildeserie:

Flere bilder fra Sverigeturen, trykk HER

 

 

2 hendelser på “Miniturné i Sverige”

  1. Hei gutter og jente! Flott konsert på smuget sist onsdag. Må også bemerke den fine videoen som ruler og går på smugets skjermen, for ikek å snakke om på deres hjemmeside! Blir morro å få ferdig resterende materiale! Hey Hey

  2. Javel javel.. var jo herlig å høre dere igjen, NOEN år siden sist.. hoho! men håper dere er nøyd med bildene=) Skal ta med meg en horv neste gang og digge..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen