Playlife.no i nytt design!

Mye har skjedd med Playlife i det siste og dette markeres med helt nye nettsider. Playlife.no har gjennomgått en stor ansiktsløftning. I dag 16. oktober gikk sidene fra å være i sort-hvitt til å bli nye fargerike sider. Like viktig er all informasjon, bilder og musikkeksempler på sidene som er blitt oppdatert.


Gammelt design

Med de nye nettsidene håper vi å vise hvordan Playlife i dag fremstår som band.  De gamle sidene var preget av til dels mye informasjon, gamle musikkeksempler og de trengte derfor en ansiktsløftning. Det har resultert i nye sider med helt nytt design.  På sidene kan du blant annet holde deg oppdatert på fremtidige opptredener, se bilde fra tidligere konserter og høre høre liveopptak av Playlife. Nytt er også presentasjonen og musikkeksempler fra samarbeidet med Vivian Sørmeland.

Ta en runde på de nye sidene.  Gi oss gjerne en tilbakemelding.

Håper vi snart snakkes på en liveopptreden. Enten det er på klubb eller på et firmaevent.

 

 

Nytt design

En stor takk rettes til:

Øyvind Vestbøstad (Vilko) for å ha laget sidene og innfridd alle ønsker om design og funksjonalitet!

Torstein Braseth for foto (fremside, band og promo), samt redigering av spotlightside.

Joachim Dyndale for hjelp med flash på fremsiden.

4 hendelser på “Playlife.no i nytt design!”

  1. Gratulerer med ny hjemmeside, bærre lækker altså 🙂 Må få hørt dere snart igjen!

  2. Flott side gutar! Grattis med den! Det er skikkeli stili når dere liksom blir lyst opp i ein spotlight. steike. Men ville egentlig si at det var konge på smuget på torsdag:- ) Hakke sett dere på alfor lenge! meg og Ane storkoste oss! Men vi stemmer for fredager… hehe. Ha det strålende bra til neste gang. High fiive!

  3. Hørte dere på Smuget for et par uker siden, og kommer definitivt tilbake! Skikkelig bra stemning på et ellers småkjipt utested. Hvorfor har jeg ikke hørt om dere tidligere? Dere må ut i pressen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen