Partycruise på Stena Saga

frisor_ingress Fredag 31. mai og lørdag 1. juni spilte Playlife på partycruise på Stena Saga. Stena Line arrangerer ulike temacruise og denne helgen var det full fart og party på båten.


Stena Saga går mellom Oslo og Fredrikshavn og har scene for liveband i 7. etage i lokalet C-View. Her spilte Playlife for en gjeng glade personer fredag kveld og en ny minst like glad gjeng lørdag. Bildet under er tatt fra lørdagens spilling.

stenasaga_02Flere bilder finner du HER

Da skipet seilte innover Oslofjorden lørdag ettermiddag var det berre å innstille seg på en tur til. Heldigvis hadde vi godvær med oss på begge turene.
stenasaga_dekkbilder

For de som ikke fikk med seg denne runden, er det nye muligheter i høst. Playlife spiller torsdag 29. august, fredag 30. august, lørdag 31. august, torsdag 17. oktober og fredag 18. oktober.
Kjøp billetter HER

2 hendelser på “Partycruise på Stena Saga”

  1. Hei.
    Takk for en hyggelig kveld på båten! At dere var på scenen gjorde kvelden! Vi koste oss veldig, og ekstra gøy var det da dere tok Regine som skulle drikkes ut opp på scenen for en trall!! Herlig!!
    Håper å få sett dere spille igjen ved en senere anledning!
    Hilsen Marthe og gjengen 😀

  2. Hei hei!
    Hyggelig at dere koste dere på båten. Ekstra hyggelig at vi fikk bidra under utdrikningslaget; den tilkommende bruden var sporty som våget seg opp på scenen. Vi spiller på Stena Saga flere kvelder til høsten, så det er bare å bestille billetter til en ny tur!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen