Endelig spilling etter en lang pandemi

Nedstengningen av Norge har ikke bare hatt store konsekvenser for musikere og andre kulturaktører, men også for publikum som har lengtet etter livemusikk, dans, fest, samhold og festival. Det var derfor en stor glede å medvirke på Breisjøfestivalen langt, langt, langt inne i fjellheimen. For en herlig festival, for en god stemning og for et nydelig publikum.


Breisjøfestivalen arrangeres ved Breisjøseter Turisthytte som ligger midt i Alvdal Vestfjell, fjellområdet mellom Rondane og Østerdalen. Festivalområdet bygges opp ved foten av Storsølnkletten som er den høyeste toppen i området. Med andre ord så er det en ganske spektakulær opplevelse å spille på Breisjøfestivalen.

For å komme seg inn til festivalområdet måtte vi over både elv, bru, fjell og dal, noe som stilte krav til sjåføren. Under har vi lagt ut noen videosnutter og bilder fra turen, samt et par bilder fra konserten. Se flere bilder fra spillingen i galleriet

Playlife har mellom annet spilt på åpen båt i Oslofjorden, på Svalbard i mange minusgrader og på Malta i mange plussgrader, men aldri langt inne på fjellet med egenprodusert strøm og helt fri for mobildekning. Tusen takk til Håkon Magne, Lena og alle de andre hyggelige personene ved Breisjøfestivalen.

Vi fikk tilsendt en mobilvideo som viser Playlife i aksjon.

1 hendelser på “Endelig spilling etter en lang pandemi”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen